• Customer Review

    “Ik draag de snowdrop met trots in combinatie met de letter 'J' van ons zoontje die ik al had. De Birth Flower geeft daarom extra betekenis aan mijn ketting waar ik heel blij mee ben! Ik ben ook zeer tevreden met de snelle levering naast het vriendelijk en fijn contact!”

    Susanne Van Houtum

   • Customer Review

    “OERUM played a big part in my wedding. Buying with OERUM was flawless and just felt right. They are very friendly and flexible. The quality is perfect - attention to detail can’t get any better. Receiving this precious delivery was a very memorable moment and felt so special. The customer experience was great every step of the way. Thank you so much for everything!”

    Ksenia Komarova

   • Customer Review

    “We kennen allemaal het kettinkje met de letters. Daarom zijn de Birth Flowers van OERUM mijn favoriet en een heel mooi kraamcadeau bijv. of gewoon voor jezelf. Subtiel, Romantisch en Symbolisch. En ook nog met zoveel liefde en aandacht ontworpen en met respect voor de planeet gemaakt!”

    Nina Pierson

   • Customer Review

    “Ik heb een geboortegoud hanger gekocht, vanwege de geboorte van onze dochter Fleur. Oerum blijkt niet alleen een sierraad te verkopen, dat overigens heel mooi is, maar ook een belevenis. Een stuk ambachtswerk, in het proces op de hoogte gehouden op een speciale manier. Informatie over het handmatig productie proces in Cordoba. Tot in de puntjes wordt er aandacht besteed aan hoe het product bij je binnen komt. Een eerste indruk maak je maar een keer. Bedankt voor deze ervaring!”

    Jorrit Neumann

   • Customer Review

    “Nadat mijn pakketje zoek was geraakt bij de bezorgingsdienst zat ik flink te balen. Tamasine heeft uitvoerig contact opgenomen met ze en is begonnen met het maken van een nieuw exemplaar. Superfijn dat zij mij hierin vertrouwde en direct actie heeft ondernomen. Inmiddels heb ik mijn ketting binnen en hij is prachtig! Heel blij met zowel de service als de ketting!”

    Aster Olthof