FREE SHIPPING WITHIN EUROPE | SHIPPING WORLDWIDE | FOLLOW US ON INSTAGRAM @OERUMDESIGN

Category: IN THE PRESS

(FUTURE) MOM MAGAZINE

van de verloskundige voor jou

Friday, September 24, 2021

ŌERUM, featured in the first edition of the ‘(Future) Mom Magazine’ handed out by your midwife under the category ‘Baargoud’ (Birth Gold). A magazine full of need-to-know and nice-to-know content. Forever cherish the birth of your child and surprise your loved one with an OERUM piece of jewellery made from recycled 18 carat solid gold.

Zwanger. Bevalling. Kraamtijd. Baby. Lifestyle. Het nieuwe Nederlandse baby blad vol need-to-know en nice-to-know content. Van de verloskundige voor jou. OERUM Baargoud. Vereeuwig de geboorte van jouw kindje en verras jouw dierbare met een OERUM sieraad van gerecycled 18 karaat massief goud.

Hou jij van tradities? Wij wel. Zeker als ze gepaard gaan met het krijgen van sieraden. Hier in de spotlight: baargoud. Een traditie die volgens velen is komen overwaaien uit de VS en Engeland maar die ook in Nederland al generaties meegaat. In de basis een betuiging van liefde en waardering vanuit de partner voor het negen maanden dragen van de baby. Nou is dat ook nogal een prestatie als je het ons vraagt, dus kom maar door met dat goud. Vergeet je niet een hint door te sturen naar je partner? Schaamteloos voorzien van een notitie ‘JA GRAAG’ erop?

SHOP Birth Flowers and Initials Collection.

ŌERUM / Social: @oerumdesign / Website: www.oerumdesign.com

Haarlem, The Netherlands

Source: (Future) Mom magazine by https://www.futuremom.nl

SIGN UP FOR OUR MAILING LIST

Don’t worry. We send newsletters in the same way we create jewellery: mindfully and always worth your while.

By subscribing you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices.

SHARE

.